Uppsala + Solceller = Sant

”Över 700 hus har skaffat solceller i Uppsala sedan 2015”

Uppsala är vårt bolags vagga och bor du i Uppsala med omnejd har du knappast kunnat missat Uppsala Solenergiprojekt som startade redan 2015. Med vår grundare Jonas Nordström i spetsen har vi starkt bidragit till att göra Uppsala till Sveriges solcellskommun nummer ett.

– Det har hänt mycket sedan vi började, faktiskt redan på hösten 2014. Men det var inte förräns 2015 då man kunde börja mata in el på nätet som det fart. Uppsala Solenergiprojekt har bidragit med ca 5MW solel och det utgör då ungefär 20% av kommunens nu installerade totala 25MW, förklarar Jonas.

– Men tempot måste öka ännu mer. Vi fortsätter med de lyckade lokala gruppinköpen för att pressa priset och göra det till ett roligt grannskapsprojekt. Välkommen att haka på! säger Pär Råghall som är övergripande ansvarig för region Uppsala nu.

Vill du läsa mer om Uppsala Solenergiprojekts historia, kan du ta del av den på www.uppsalasolenergiprojekt.se.

 

 

Jonas Nordström på Skrindvägen i Valsätra, Uppsala – utsedd till Sveriges solcellstätaste gata 2017 i NyTeknik.
 

Pär Råghall, regionansvarig
par.raghall@solenergiprojekt.se
070-3177799

Höstkampanj 2021

Nu genomförs kampanjer med lokala gruppinköp i följande områden. Där har du möjlighet att både få grupprabatt och gaturabatt! Passa på att beställa solpaneler till sommaren. Kontakta någon av våra medarbetare direkt eller anmäl ditt intressese via vårt formulär.

  • Valsätra/Sunnersta/Gottsunda

  • Sävja

  • Vreta

  • Berthåga/Stenhagen

  • Norby/Eriksberg

  • Gamla Uppsala/Nyby/Årsta

  • Storvreta/Vattholma

Genom att koordinera installationer och leveranser kan vi komma ner i pris. Vi försöker ofta samla flera hushåll på en gata i en gemensam insats.

Prata med dina grannar och boka sedan in någon av oss på ett hembesök, så kan vi träffa er på ett coronasäkert sätt ute i trädgården och förklara hur en skräddarsydd lösning för era hus kan se ut.

 

 

Sunnersta / Valsätra / Gottsunda
Vreta, Sävja och Berthåga/Stenhagen
Storvreta/Vattholma

Truls Busch 
trulsbusch@solenergiprojekt.se
0708-161718

Norby / Eriksberg

Dawid Stenlund
dawid.stenlund@solenergiprojekt.se
076-3431386

G:a Uppsala / Nyby / Årsta

Pär Råghall
par.raghall@solenergiprojekt.se
070-3177799

G:a Uppsala / Nyby

Pär Råghall
par.raghall@solenergiprojekt.se
070-3177799

Fem starka skäl att välja solpaneler:

Solenergi är en av de mest miljövänliga energikällorna som finns. Med solpaneler gör du en rejäl insats för klimatet och framtidens generationer. Omställningen av energisystemet från fossilt (olja) till hållbart (t ex vindkraft och solel) är absolut nödvändig om vi vill stoppa klimatförändringarna.

=

Du blir en klimathjälte!

Solenergi är ett smart och kul sätt att verkligen bidra till miljön och klimatet. Tillsammans kan vi skapa en ny och positiv klimattrend för vår planet och kommande generationer.

=

Du spar pengar på sikt!

Solceller är en kostnadseffektiv energiform. Elräkningen minskar med 1000-lappar vilket gör att du får tillbaka din investering på sikt. Dessutom höjer en solcellsanläggning värdet på fastigheten.

=

Solcellskaffe smakar gott!

Med solceller blir du mer oberoende av elbolagen. Du slipper obehagliga överraskningar t ex när elpriset går upp och du vet att produktionen är 100% miljövänlig.  

=

Det är enkelt och krångelfritt!

Ja, i alla fall om du köper av oss. Vi tar hand om allt krångel med ev. bygglov, elcertifikat och bidrag. Vi gör en komplett installation och arbetar bara med de bästa montörerna. Tryggt och utan problem för dig

=

Du får en lösning som håller vad den lovar!

Vi kan solceller... tekniken, fallgroparna, vilka fabrikat som är bäst, optimering för olika tak, montage etc och projekten inleds alltid med en noggrann analys av alla förutsättningar. Vi tar aldrig genvägar och därför får du långa garantier och ärliga svar på alla dina frågor.  

4 steg till att bli solelsproducent

Vi har en beprövad process som ger dig trygghet genom hela solcellsresan. Aldrig genvägar, alltid kvalitet och med målet att du ska bli vår nöjdaste kund hittills. Vi lever på vårt rykte.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den

Nöjda kunder och klimathjältar:

Vi har hjälp > 600 villaägare att installera solceller och dom är nöjda. När allt är klart känner man sig stolt och glad över att vara en solcellspionjär och klimathjälte.  Dessutom är det en bra investering både på kort och lång sikt.

Läs om fler nöjda kunder här.

Kontakta oss

Hör av dig om du är nyfiken på solenergi, har frågor eller är befintlig kund och behöver support. Du kan också läsa mer på kontakt/kundservice.

Telefonnummer: 072-993 75 01
Email: info@solenergiprojekt.se

3 + 1 =