HISTORISKT LÅGA PRISER PÅ SOLCELLER & BATTERI

Gruppinköp våren 2024

Nu genomförs en kampanj med historiskt låga priser på solceller och batterier genom de gruppinköp som kommer göras i Uppsala under våren. Har du några grannar som är intresserade så passa på att snacka ihop er och beställa samtidigt så har ni möjlighet att både få grupprabatt och gaturabatt!

Passa på att beställa solpaneler nu så är du laddad inför sommaren. Kombinera gärna med ett batteri så kan du köra med solel på natten också eller stötta elnätet med välbehövlig effekt!

Kontakta någon av våra medarbetare direkt eller anmäl ditt intressese via vårt formulär.

INFOMÖTEN – lär mer om solenergi och hur ett gruppinköp går till 

  • VALSÄTRA: Valsätrakyrkan, 12 mars kl 1900
  • SUNNERSTA: Sunnerstakyrkan, 13 mars kl 1900
  • VATTHOLMA: Bagarstugan, 12 mars kl 1900
  • STORVRETA: Lyckebokyrkan, 19 mars kl 1900
  • BÄLINGE: Bygdegården, 20 mars kl 1500 & kl 1900

Genom att koordinera installationer och leveranser kan vi komma ner i pris. Vi försöker ofta samla flera hushåll på en gata i en gemensam insats.

Prata med dina grannar och boka sedan in någon av oss på ett hembesök, så kan vi träffas och förklara hur en skräddarsydd lösning för era hus kan se ut.

 

 

 

 

Eriksberg/Berthåga/Stenhagen
Sävja / Vilan
Vattholma / Storvreta
Funbo / Gunsta / Lindbacken
Bälinge

Truls Busch
trulsbusch@solenergiprojekt.se
0708-161718

Norby / Valsätra / Sunnersta / Södra Gottsunda

Jonas Nordström
jonas.nordstrom@solenergiprojekt.se
0703-161701

G:a Uppsala / Nyby / Årsta

Pär Råghall
par.raghall@solenergiprojekt.se
0703-177799

”Över 2500 hushåll har skaffat solceller med hjälp av oss sedan 2015”

Uppsala är vårt bolags vagga och bor du i Uppsala med omnejd har du knappast kunnat missat Uppsala Solenergiprojekt som startade redan 2015. Med vår grundare Jonas Nordström i spetsen har vi starkt bidragit till att göra Uppsala till Sveriges solcellskommun nummer ett.

– Det har hänt mycket sedan vi började, faktiskt redan på hösten 2014. Men det var inte förrän 2015 då man kunde börja mata in el på nätet som det tog fart. Uppsala Solenergiprojekt har bidragit med ca 10MW solel och det utgör då ca 20% av kommunens nu installerade totala effekt, förklarar Jonas.

– Men tempot måste öka ännu mer. Vi fortsätter med de lyckade lokala gruppinköpen för att pressa priset och göra det till ett roligt grannskapsprojekt. Välkommen att haka på! säger Pär Råghall som är övergripande ansvarig för region Uppsala nu.

Vill du läsa mer om Uppsala Solenergiprojekts historia, kan du ta del av den på www.uppsalasolenergiprojekt.se.

 

Kommunen underlättar för hus med röda tak att sätta solceller

Vi kan med glädje konstatera att många villor i Fålhagen, Berthåga, Valsätra och Kåbo med röda tak nu ges bygglov för att installera solceller.

Tidigare har många fastigheter i Uppsala, som råkat ligga inom en detaljplan där det finns krav på röda tak, blivit nekade att sätta upp svarta solpaneler.

Jonas Nordström på Skrindvägen i Valsätra, Uppsala – utsedd till Sveriges solcellstätaste gata 2017 i NyTeknik.

Pär Råghall, regionansvarig
par.raghall@solenergiprojekt.se
070-3177799

Fem starka skäl att välja solpaneler:

Solenergi är en av de mest miljövänliga energikällorna som finns. Med solpaneler gör du en rejäl insats för klimatet och framtidens generationer. Omställningen av energisystemet från fossilt (olja) till hållbart (t ex vindkraft och solel) är absolut nödvändig om vi vill stoppa klimatförändringarna.

=

Du blir en klimathjälte!

Solenergi är ett smart och kul sätt att verkligen bidra till miljön och klimatet. Tillsammans kan vi skapa en ny och positiv klimattrend för vår planet och kommande generationer.

=

Du spar pengar på sikt!

Solceller är en kostnadseffektiv energiform. Elräkningen minskar med 1000-lappar vilket gör att du får tillbaka din investering på sikt. Dessutom höjer en solcellsanläggning värdet på fastigheten.

=

Solcellskaffe smakar gott!

Med solceller blir du mer oberoende av elbolagen. Du slipper obehagliga överraskningar t ex när elpriset går upp och du vet att produktionen är 100% miljövänlig.  

=

Det är enkelt och krångelfritt!

Ja, i alla fall om du köper av oss. Vi tar hand om allt krångel med ev. bygglov, elcertifikat och bidrag. Vi gör en komplett installation och arbetar bara med de bästa montörerna. Tryggt och utan problem för dig

=

Du får en lösning som håller vad den lovar!

Vi kan solceller... tekniken, fallgroparna, vilka fabrikat som är bäst, optimering för olika tak, montage etc och projekten inleds alltid med en noggrann analys av alla förutsättningar. Vi tar aldrig genvägar och därför får du långa garantier och ärliga svar på alla dina frågor.  

Riktningsvägen i Västerås, en optimal solcellsinstallation med paneler mot öster, väster och syd. Det ger elproduktion över hela dagen, från tidig morgon till sen kväll. Kombinerar du med batteri så kan du spara överproduktionen på dagen till natten.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den

Nöjda kunder och klimathjältar:

Vi har hjälp > 600 villaägare att installera solceller och dom är nöjda. När allt är klart känner man sig stolt och glad över att vara en solcellspionjär och klimathjälte.  Dessutom är det en bra investering både på kort och lång sikt.

Läs om fler nöjda kunder här.

Kontakta oss

Hör av dig om du är nyfiken på solenergi, har frågor eller är befintlig kund och behöver support. Du kan också läsa mer på kontakt/kundservice.

Telefonnummer: 072-993 75 01

Email: info@solenergiprojekt.se

5 + 4 =