Solceller i Västerås

Solceller på taket – en lönsam och miljövänlig investering

– Solceller på taket är ett bra sätt att göra en  insats för miljö och samtidigt få en energilösning som är hållbar och lönsam på lång sikt. Intresset ökar stadigt i takt med att hushållen får upp ögonen för fördelarna med att producera sin egen el, säger Zhewar Latif, lokalt ansvarig för Solenergiprojekt i Västerås.

Det är kul att kunna erbjuda boende i Västerås solcellslösningar med marknadens bästa teknik och till priser som tål att jämföras. Många blir överraskade över hur enkelt och lönsamt det är, fortsätter Zhewar.

Det senaste i den gröna omställningen av energisystemet handlar mycket om batterier som ska hjälpa till att stötta elnätet. Kontakta oss så får du veta mer hur det funkar!

 

Informationsmöten – Solceller och batteri = sant?

Har du funderat på solceller och batterilösningar? 

Följande dagar håller vi en presentation och frågestund kring solenergi, energilagring och lagringstjänster.

– Tisdag 20 februari, kl 1900. Lövängens Skola, matsalen  – Barkarö

– Torsdag 22 februari, kl 1900. Lövängens Skola, matsalen – Barkarö

Ämnen som vi kommer ta upp:

– Hur fungerar en solcellsanläggning
– Batteripaket och stödtjänster för elnätet
– Ekonomi och kalkyler
– Olika paketerbjudanden 

VÄLKOMMEN! Det är bara att dyka upp men SMSa gärna att du är intresserad på: 076-2090575

 

 

Zhewar Latif
Regionansvarig & teknisk projektledare

zhewar@solenergiprojekt.se

076-2090575

Fem starka skäl att välja solpaneler:

Solenergi är en av de mest miljövänliga energikällorna som finns. Med solpaneler gör du en rejäl insats för klimatet och framtidens generationer. Omställningen av energisystemet från fossilt (olja) till hållbart (t ex vindkraft och solel) är absolut nödvändig om vi vill stoppa klimatförändringarna.

=

Du blir en klimathjälte!

Solenergi är ett smart och kul sätt att verkligen bidra till miljön och klimatet. Tillsammans kan vi skapa en ny och positiv klimattrend för vår planet och kommande generationer.

=

Du spar pengar på sikt!

Solceller är en kostnadseffektiv energiform. Elräkningen minskar med 1000-lappar vilket gör att du får tillbaka din investering på sikt. Dessutom höjer en solcellsanläggning värdet på fastigheten.

=

Solcellskaffe smakar gott!

Med solceller blir du mer oberoende av elbolagen. Du slipper obehagliga överraskningar t ex när elpriset går upp och du vet att produktionen är 100% miljövänlig.  

=

Det är enkelt och krångelfritt!

Ja, i alla fall om du köper av oss. Vi tar hand om allt krångel med ev. bygglov, elcertifikat och bidrag. Vi gör en komplett installation och arbetar bara med de bästa montörerna. Tryggt och utan problem för dig

=

Du får en lösning som håller vad den lovar!

Vi kan solceller... tekniken, fallgroparna, vilka fabrikat som är bäst, optimering för olika tak, montage etc och projekten inleds alltid med en noggrann analys av alla förutsättningar. Vi tar aldrig genvägar och därför får du långa garantier och ärliga svar på alla dina frågor.  

Riktningsvägen i Västerås, en optimal solcellsinstallation med paneler mot öster, väster och syd. Det ger elproduktion över hela dagen, från tidig morgon till sen kväll. Kombinerar du med batteri så kan du spara överproduktionen på dagen till natten.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den

Nöjda kunder sedan 2015:

Vi har hjälp 2000 villaägare att installera solceller sedan 2015 och dom är nöjda. När allt är klart känner man sig stolt och glad över att vara en solcellspionjär och klimathjälte.  Dessutom är det en bra investering både på kort och lång sikt.

Läs om fler nöjda kunder här.

 

 

Kontakta oss

Hör av dig om du är nyfiken på solenergi, har frågor eller är befintlig kund och behöver support. Du kan också läsa mer på kontakt/kundservice.

Telefonnummer: 072-993 75 01

Email: info@solenergiprojekt.se

4 + 2 =