Uppland

Uppland – ett län med många solcellspionjärer!

Uppsala är vårt bolags vagga och bor du i Uppsala med omnejd har du knappast missat Uppsala Solenergiprojekt 100-tals installationer och små reklamskyltar sedan flera år tillbaka. Men nu sprids intresset och aktiviteterna till andra delar av länet också. Oavsett var du bor i Uppsala län, så välkommen att kontakta oss för en konkurrenskraftig offert och ett trevligt hembesök.

Våren 2016 fick Inge Thorsson och hans fru i Sunnersta besök av Jonas Nordström, grundare till Uppsala Solenergiprojekt. Det var Anna som var övertygad om att detta var något för framtiden, Inge var skeptisk i början. Men hon fick med honom på tåget efter att Jonas förklarat vilken långsiktigt bra investering detta är.

Inge visade sig vara en kul figur som efter att installationen var klar ville göra en kort reklamfilm. ”Man måste ju förklara för folk att det bara trillar in kosing så fort solen skiner”, förklarade Inge och sken ikapp med solen som glänste i deras nyinstallerade paneler. Se klippet till höger, vi bjuder på det 🙂

Målet med Uppsala Solenergiprojekt år 2016 var att sätta upp solpaneler i så många olika områden som möjligt för att skapa inspirerande förebilder. Först ut var Valsätra, Sunnersta, Norby, Sävja och Berthåga. Det visar sig att många svenskar avvaktar och ser om det funkar, så dessa förebilder har spelat stor roll i en expoentiella tillväxt av solceller på taken som sedan tagit fart. Om du inte redan har paneler på taket, så föreslår jag att du ringer någon av våra säljare och bokar ett thembesök snarast! Det funkar lika bra som 2016 – bara det att avkastningen är bättre nu på grund av ett högre elpris. What are you waiting for?

 

 

Inge Thorsson, Sunnersta, Uppsala. En av många pensionärer som gått i bräschen för att nya generationer ska kunna leva sina liv på grön solel! Inge var lite skeptisk i början, men blev övertygad av frugan – och den minimerade elräkningen. 

Brushanevägen 17, Sunnersta, Uppsala

Truls Bush, 0708-161718
Uppsala län – Knivsta, Örsundsbro, Almunge, Funbo, Enköping, Östhammar, m.fl.
Uppsala – Sunnersta, Sävja, Berthåga, Flogsta, Valsätra, Vreta, Funbo, Lindbacken

Dawid Stenlund, 0763-071051
Uppsala – Norby, Eriksberg

Pär Råghall, 0703-177779
Uppsala – G:a Uppsala, Årsta, Nyby

Jan Engvall, 0705-165767
Uppsala – Fålhagen, Luthagen, Kåbo

 

Anders Åsberg, 0730-762389
Vattholma, Storvreta

 

Nya installationer i Uppland

Lindbacken
Berthåga Villa
Waldenströmska Studenthemmet

Lokala projekt i Uppland

Vi tror på stark lokal närvaro och finns nära dig. Personlig kontakt och snabb service är nycklar till framgång och nöjda kunder. Just nu driver vi verksamhet runt hela Mälardalen och växer fort.

Östhammar

Östhammar

Här kan du läsa mer om våra lokala projekt i Östhammar.

Uppsala

Uppsala

Uppsala är bolagets vagga och med 100 tals installation har vi kraftigt bidragit till att göra Uppsala solcellskommun nummer ett. Vi är dock inte alls klara.

Övriga Uppland

Övriga Uppland

Här kan du läsa mer om våra lokala projekt runt om i Uppland.

Kontakta oss

Hör av dig om du är nyfiken på solenergi, har frågor eller är befintlig kund och behöver support. Du kan också läsa mer på kontakt/kundservice.

Telefonnummer: 072-993 75 01

Email: info@solenergiprojekt.se

12 + 10 =