Nöjda kunder

Läs vad våra kunder tycker om oss.

Vi är extremt stolta av våra nöjda kunder.

Med över 600 villainstallationer har vi en mängd case och referenser att hänvisa till och ofta nära dig.  Vi har under åren blivit en av de mest erfarna företagen i branschen och vet vad som är viktigt i alla delar av projektet. Ibland kan ändå något gå snett  men i så fall ger vi oss inte förrän leveransen är klar och kunden nöjd. 

Läs och titta nedan – fler referenser finns på begäran

 

Det känns mycket bra att inte vara helt i händerna på något stort elbolag och inte heller, i någon större omfattning, påverkas av kommande prishöjningar.

Göran Petersson

Miljövän som spar pengar

Det började med en inbjudan till ett möte om solpaneler. Efter mötet så var det flera i villaområdet i Valsätra i Uppsala som visade intresse för att skaffa paneler på sina hustak.

Dennis, Astrid och Johannes Larsson och Emma Håkansson

Lycklig solcellsfamilj

Solen är en kraftkälla som ger rikligt med miljövänlig energi, säger Lena, som bestämde sig för att skaffa solpaneler för att hon tycker att det är lite intressant att se hur hon med solens hjälp kan få ner elkostnaden.

Lena Danielson

Det är riktigt roligt med solel

Nu kan jag också sova riktigt gott om natten. För den bästa huvudkudden är miljövänlig el. Installationen gick smidigt och mycket snabbare än jag trodde. Detta blev en bra investering på flera sätt.

Björn Berglund

Björn Berglund gläds över att solpanelerna är på taket.

Några filmer till:

Mattias på Malma Bergsvägen i Uppsala, nöjd solcellsägare

”Varför skaffade vi solceller?” Zandra på Tuvängsvägen i Uppsala berättar

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du har inget att förlora. Boka ett hembesök helt utan åtaganden. Ge oss 30 min och våra rådgivare kan ge tydligt svar på om solpaneler kan fungera på ditt tak. Många halverar sin elkostnad

Kontakta oss

Hör av dig om du är nyfiken på solenergi, har frågor eller är befintlig kund och behöver support. Du kan också läsa mer på kontakt/kundservice.

Telefonnummer: 072-993 75 01

Email: info@solenergiprojekt.se

4 + 11 =