Solceller i Östhammar med omnejd

Allt fler väljer att installera solceller i Östhammar

– Solceller på taket är ett bra sätt att göra en  insats för miljö och samtidigt få en energilösning som är hållbar och lönsam på lång sikt. Intresset ökar stadigt i takt med att hushållen får upp ögonen för fördelarna med att producera sin egen el och de allt högre elpriserna, säger Dag Sundström, lokalt ansvarig för Solenergiprojekt.se.

En lönsam och miljövänlig investering

– Jag satte själv solceller på taket redan 2018. Det är i princip inget underhåll och väldigt låga elräkningar. Det gjorde att jag blev allt mer intresserad av förnyelsebar energi och förra året bestämde jag mig för att satsa heltid på detta jobbet som känns både viktigt och kul.

Hembesök ger bästa förutsättningarna

– Det krävs en hel del projektering på plats för att ta fram en optimal lösning, det är viktigt att komma ut till de som är intresserade och stämma av både elbehov och takens förutsättningar. Vi älskar att göra hembesök, så hör av dig snarast, säger Dag med glimten i ögat.

 

 

Dag Sundström
Områdesansvarig 

dag.sundstrom@solenergiprojekt.se
070-553 54 70

Dag jobbar i hela östra Uppland och utgår från Östhammar. Öregrund, Väddö, Almunge, Knutby, Hallstavik mfl orter faller inom Dags området. 

– Det är kul att kunna erbjuda boende i östra Uppland solcellslösningar med marknadens bästa teknik och till priser som tål att jämföras. Många blir överraskade över hur enkelt och lönsamt det är, fortsätter Dag.

Dag och hans familj var tidigt ute med att installera solpaneler.

Med 45 paneler åt olika väderstreck har vi en ganska optimal installation. En dag i mitten på mars så börjar vi generera el redan kl 7 på morgonen och de sista kilowatt-timmarna ramlar in vid 19-tiden på kvällen.

 
Intresset för solceller har exploderat det senaste året. Villaägare i alla åldrar investerar för att slippa betala dyra elräkningar.

 
Socellspanelerna har lång garantitid och passa bra i svenskt klimat. Premium paneler har 35 års garanti medan standardpaneler normalt har 15 års garanti. En långiktig investering som håller!

Fem starka skäl att välja solpaneler:

Solenergi är en av de mest miljövänliga energikällorna som finns. Med solpaneler gör du en rejäl insats för klimatet och framtidens generationer. Omställningen av energisystemet från fossilt (olja) till hållbart (t ex vindkraft och solel) är absolut nödvändig om vi vill stoppa klimatförändringarna.

=

Du blir en klimathjälte!

Solenergi är ett smart och kul sätt att verkligen bidra till miljön och klimatet. Tillsammans kan vi skapa en ny och positiv klimattrend för vår planet och kommande generationer.

=

Du spar pengar på sikt!

Solceller är en kostnadseffektiv energiform. Elräkningen minskar med 1000-lappar vilket gör att du får tillbaka din investering på sikt. Dessutom höjer en solcellsanläggning värdet på fastigheten.

=

Solcellskaffe smakar gott!

Med solceller blir du mer oberoende av elbolagen. Du slipper obehagliga överraskningar t ex när elpriset går upp och du vet att produktionen är 100% miljövänlig.  

=

Det är enkelt och krångelfritt!

Ja, i alla fall om du köper av oss. Vi tar hand om allt krångel med ev. bygglov, elcertifikat och bidrag. Vi gör en komplett installation och arbetar bara med de bästa montörerna. Tryggt och utan problem för dig

=

Du får en lösning som håller vad den lovar!

Vi kan solceller... tekniken, fallgroparna, vilka fabrikat som är bäst, optimering för olika tak, montage etc och projekten inleds alltid med en noggrann analys av alla förutsättningar. Vi tar aldrig genvägar och därför får du långa garantier och ärliga svar på alla dina frågor.  

Riktningsvägen i Västerås, en optimal solcellsinstallation med paneler mot öster, väster och syd. Det ger elproduktion över hela dagen, från tidig morgon till sen kväll. Kombinerar du med batteri så kan du spara överproduktionen på dagen till natten.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den

Nöjda kunder och klimathjältar:

Vi har hjälp > 600 villaägare att installera solceller och dom är nöjda. När allt är klart känner man sig stolt och glad över att vara en solcellspionjär och klimathjälte.  Dessutom är det en bra investering både på kort och lång sikt.

Läs om fler nöjda kunder här.

Kontakta oss

Hör av dig om du är nyfiken på solenergi, har frågor eller är befintlig kund och behöver support. Du kan också läsa mer på kontakt/kundservice.

Telefonnummer: 072-993 75 01

Email: info@solenergiprojekt.se

5 + 1 =