Nu startar solsäsongen!

Vi firar med kampanjpriser på våra modernaste paneler.

Nu kommer Solen!

Nu börjar snart en ny solsäsong. Det firar vi med extra bra erbjudanden på en nyckelfärdig solcellsanläggning. Vi har laddat upp med årets nya paneler som ger bättre pris/prestanda. I snitt halverar våra kunder sin elräkning och får en avkastning på ca 10% (jämför med bankräntan).

Med ca 700 gjorda villainstallationer i Mälardalen är vi en trygg och erfaren partner.

 

Nyfiken? 
Fyll i formuläret så tar vi kontakt, berättar mer om möjligheterna med solel och svarar på dina frågor. Vill du ha kostnadsfritt hembesök så bokar vi det. 


Fyll i din epostadress så skickar vi mer information. Det räcker med bara epost, men om du har tid, fyll gärna i resten av formuläret, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den