Solenergibolaget nära dig.

Lokal solenergi

Solenergiprojekt började som ett lokalt projekt i vår grundare Jonas Nordströms kvarter i Uppsala. Den modellen har vi kvar. Vi arbetar bara i lokala områden där vi har vår personal, våra montageteam och elektriker nära dig. Din lokala solcellskonsult brinner för ditt område och vår framgång beror helt på att vi får goda referenser. Tryggt för dig. Dessutom erbjuder vi anläggningar av hög kvalitet med marknadens kanske bästa pris/prestanda.

Se filmen ”En solskenshistoria” där Jonas Nordström berättar om Solenergiprojekt.

Nyfiken? 
Fyll i formuläret så tar vi kontakt, berättar mer om möjligheterna med solel och svarar på dina frågor. Vill du ha kostnadsfritt hembesök så bokar vi det. 


Fyll i din epostadress så skickar vi mer information. Det räcker med bara epost, men om du har tid, fyll gärna i resten av formuläret, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den