Solcellsutmaningen

Med ca 700 villainstallationer i Mälardalen vet vi hur ett framgångsrikt solcellsprojekt ska genomföras. De kunder som väljer oss pratar ofta om tryggheten i vår process med hembesök, genomarbetade förslag med ett eller flera alternativ, bra pris, kvalitet och service. Vi håller alltid vad vi lovar.

Funderar du på solceller – missa inte oss. Du vill såklart ha marknadens bästa pris/prestanda – den utmaningen antar vi gärna!

Hör vad familjen Benjaminsson har att säga om hur det gick till när de skaffade solceller till sitt hus.

Nyfiken? 
Fyll i formuläret så tar vi kontakt, berättar mer om möjligheterna med solel och svarar på dina frågor. Vill du ha kostnadsfritt hembesök så bokar vi det. 


Fyll i din epostadress så skickar vi mer information. Det räcker med bara epost, men om du har tid, fyll gärna i resten av formuläret, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den