Dag Sundström – din lokala solcellskonsult!

Dag Sundström är din lokala försäljare av kompletta solcellsanläggningar i östra Uppland (Dag framför sin egen anläggning på bilden nedan) Fyll i formuläret så kommer Dag att höra av sig för en konsultation. Just nu!  Höstkampanj på våra bästa paneler (läs mer nedan).

Höstkampanj på kvalitetspaket!

Missa inte vår höstkampanj med extra bra pris på kvalitetspaket med marknadens kanske bästa pris/prestanda.

Kvalitet rakt igenom med:

  • Denim 430W glas-glas (35 års garanti)
  • Weland stål, robust och svenskt montagesystem
  • Vi anpassar val av växelriktare efter era behov
  • Alltid en kostnadsfri besiktning på plats hos er

Köp under hösten och få 10 000 kronor i rabatt!

Utöver detta har vi ytterligare rabatter och erbjudanden på ordinarie paneler, batterier och laddstolpar. Köp ensam eller gör ett gruppinköp med dina grannar/bekanta. Dag skräddarsyr er anläggning och hittar den bästa lösningen för era behov och önskemål.

 

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den