Gruppinköp – enklare än du tror

Gruppinköpet kan vara så hur stort som helst men två fastigheter räcker. Husen behöver inte vara likadana eller ens ligga på samma plats.

Fler fördelar:

  • Stordrift för oss = lägre pris för er
  • Roligare och tryggare att investera tillsammans

Vi har lång erfarenhet av gruppinköp, stora som små och en beprövad process som gör att ni kommer känna er trygga genom projektets alla delar.

Hör av er genom formuläret så kommer en av våra säljare kontakta er!

 Just nu har vi kanonerbjudanden på våra nyaste och bästa paneler – upp till 35 års garanti! Vi skräddarsyr anläggningen efter era förutsättningar och önskemål.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den