Grannyra

VI HAR MONTERAT SOLPANELER HOS EN AV DINA GRANNAR.

ÄR DU OCKSÅ NYFIKEN PÅ VAD SOLPANELER KAN INNEBÄRA?

Vi genomför just nu en kampanj i ditt område och en av dina grannar har valt att investera i framtidens energikälla – solen!

3 starka skäl att investera

  • Solpaneler är ett bra sätt att göra en rejäl klimatinsats
  • Du spar pengar. Många halverar sin elräkning eller mer.
  • Lång livslängd och länga garantier.

Boka ett tryggt och kostnadsfritt hembesök!

Vi kommer förbi och efter ca 30 min besiktning får du veta exakt hur bra det blir. God handhygien, handskar, distans och samtal utomhus gör mötet tryggt. Fyll i formuläret eller kontakta områdesansvarig.

Jerker Stenberg

Jerker Stenberg

Områdesansvarig

072 99 37 501
jerker.stenberg@solenergiprojekt.se

Nyfiken? En besiktning av taket är 100% nödvändig för att din lösning ska bli perfekt. Fyll i formuläret nedan och boka helt utan åtaganden!


Fyll i din epostadress så skickar vi mer information. Det räcker med bara epost, men om du har tid, fyll gärna i resten av formuläret, så tar vi kontakt så snart vi kan.

 

Har du problem som inte har med ovanstående frågor att göra är rekommenderar vi dig att kontakta support för det system som du använder direkt. Se kontaktuppgifter nedan:

 

Har du andra frågor som rör din anläggning kan du fylla i SolenergiProjekts formulär för supportfrågor nedan.

För närvarande har vi längre väntetid än normalt för supportfrågor, då det råder stor oreda på materialmarknaden vilket tar de flesta av våra resurser i anspråk.

 

4 steg till att bli solelsproducent

Vi har en beprövad process som ger dig trygghet genom hela solcellsresan. Aldrig genvägar, alltid kvalitet och med målet att du ska bli vår nöjdaste kund hittills. Vi lever på vårt rykte.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den