Ambassadör för Solenergi

Vill du hjälpa till att inspirera fler att skaffa solpaneler? Välkommen som ambassadör!

Ambassadör för solenergi

Vad kul att du har energi att inspirera fler att köra på solel! Vi har utformat ett program för ”Solenergi-ambassadörer”. Så här ser det ut:

Din roll

  • stå med på vår referenslista, nya intressenter kan ringa dig och ställa frågor
  • rekommendera oss, berätta om din anläggning, förmedla info mm
  • ställa upp på en nöjd-kund-intervju, bild/film/pod
  • delta på våra info-träffar i ditt närområde och berätta om varför ni valt att satsa på solel
  • generera nya intressenter i området via dina kontakter; grannar, Facebook, lappning – i samarbete med oss (vi står eventuella kostnader). T.ex. kan vi göra en gemensam grannskapskampanj.
  • vara med i lokaltidningsartiklar

Det här innebär inget stort fast åtagande utan det ska kännas kul för dig
vara en del i vårt nätverk – kanske vill vi bolla någon idé etc. och då hör vi av oss för att få höra din åsikt. 

Vår roll

  • ge dig en lite fördjupad kunskap om solceller och oss – någon timme eller två.
  • förse dig med material du ev. behöver (lappar, skyltar, produktinfo, tekniksupport etc)
  • organisera infoträffar digitalt eller fysiskt, tex i en samlingslokal i närheten av dig eller en mindre träff för grannarna på din gata i din trädgård (när detta känns säkert)
  • ta hela ansvaret för införsäljning och leverans efter att vi fått ett lead från dig (precis som i detta projekt).

Ersättning

Fast ersättning per varje ny affär som kommer utifrån en kontakt från dig – SEK 2000 kr för affärer i det normala spannet 100.000-200.000 kr ink. moms. Vid mindre affärer ugår en ersättning på 1000 kr och vid större affärer 3000 kr. 

Generellt är vår tanke att detta ska vara kul, utan krav och enkelt. Sen får vi se framåt vad som händer – vill du öka din insats så finns t ex sådana möjligheter genom att bli lokalt försäljningsansvarig i ditt närområde.

 

Pär Råghall i Uppsala installerade solpaneler 2017. Han blev ambassadör i Gamla Uppsala redan 2019. Han deltog på våra informationsmöten, hjälpte till att dela ut informationslappar där hans solcellsinstallation beskrevs och höll även två samlingar för grannar i sin trädgård.

Jan och Tina i Sunnersta installerade solpaneler 2016 och har sedan dess ställt upp både som referens, i tidningsintervjuer och på informationsmöten. Vi har även haft förmånen att ha en ”Jazzpub för nyblivna solcellsägare” hemma hos Jan och Tina.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den