Hur lång är kön för solcellsstödet?

Nyligen fick vi veta att solcellsbidraget (investeringsstöd för solceller) fick mera pengar tilldelat. Jag kontaktade nu Anders Blomqvist på Länsstyrelsen för att höra hur lång kön i Uppsala Län är egentligen och jag kommer fram till att den är ca 10 månader lång, eftersom de som ansökte för 10 månader sedan nu handläggs. Så här skriver Anders:

För drygt en vecka sedan beslutade Energimyndigheten om tilldelning av medel till Länsstyrelserna. Uppsala län fick då ca 15 miljoner och detta beräknas räcka t.o.m. 2019-12-31. Just nu håller vi på med ärenden som inkom i början av november 2018.

Har du inte sökt solcellsbidraget? Det är mycket hög tid för att du ska få chans att få något bidrag! Kontakta oss snarast så hjälper vi dig med det! Regeringen har avsatt pengar till detta även nästa år 2020, men sedan tror jag inte att det kommer så mycket mer. Och kön växer hela tiden. Det är alltså hög tid att söka för att du ska få ta del av bidraget nästa år.

Kontakta oss

Hör av dig om du är nyfiken på solenergi, har frågor eller är befintlig kund och behöver support. Du kan också läsa mer på kontakt/kundservice.

Telefonnummer: 072-993 75 01

Email: info@solenergiprojekt.se

4 + 5 =