Ta del av vårt gröna avdrag!

Vi ger fullt grönt avdrag redan nu!

Ett nytt grönt avdrag är på väg att införas och enligt planen ska det gälla från 2021-01-01. Enligt förslaget ska avdraget vara på 15% av investeringen och fungera ungefär som ett ROT-avdrag dvs alla som söker får avdraget.

Vi tjuvstartar och erbjuder alla kunder en extra rabatt på 7% utöver nuvarande ROT-avdrag som är 9% (30% avdrag av arbetskostnaden som är 30% enligt skatteverkets schablon). Detta ger drygt 15% lägre investeringskostnad efter ROT.

Erbjudandet gäller anläggningar som beställs senast 2020-10-30 som färdigställs senast 2020-12-31 (sen kommer förhoppningsvis det nya avdraget).

Vi erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar med mycket hög pris/prestanda. Vi skräddarsyr din anläggning och har ett brett urval av paneler och teknisk utrustning från topprankade leverantörer inkl. Longi, Trina, SolarEdge, Fronius och många fler. Vi har genomfört >800 villainstallationer i Mälardalen och kan vår sak.

Vilken lösning vi väljer beror på era preferens i kombination med takets mått, ev. skuggproblem och andra tekniska förutsättningar.

Nyfiken? 
Fyll i formuläret så tar vi kontakt, berättar mer om möjligheterna med solel och svarar på dina frågor kring vårt gröna avdrag. Vill du ha kostnadsfritt hembesök så bokar vi det. 


Fyll i din epostadress så skickar vi mer information. Det räcker med bara epost, men om du har tid, fyll gärna i resten av formuläret, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den