Gruppinköp

Är ni två eller fler? Det är roligt att spara pengar tillsammans!

Strålande Nyheter!

2021 har börjat bra med både det nya Gröna Avdraget (15% på hela investeringen, fungerar som ROT ungefär) och nya kraftfulla paneler i sortimentet.

Nu lanserar vi t ex en helsvart europeisk panel med hela 430W effekt och en produktgaranti på 15 år. En av marknadens absolut vassaste helsvarta paneler.

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment med paneler från 330W upp till den riktiga värstingen på 535W. Svart, vitt bakstycke och med ”alla” olika mått vilket ger oss förutsättningar att på riktigt skräddarsy din anläggning efter takets mått och dina önskemål.

Alltid hos Solenergiprojekt:

Boka hembesök här intill.

Nyfiken? 
Fyll i formuläret så tar vi kontakt, berättar mer om möjligheterna med solel och svarar på dina frågor. Vill du ha kostnadsfritt hembesök så bokar vi det. 

13 + 3 =

Hembesök och förstudie

Det handlar om ditt tak, en elinstallation med hög spänning och en långsiktig investering. Köp aldrig en anläggning utan en ordentlig förstudie och besiktning på plats.

Lösningsförslag

Våra projektörer och ingenjörer ger dig en lösning baserad på ditt taks förutsättningar, eventuell skuggning, vilka ambitioner du har, om t ex ett batteri ska finnas med i lösningen och allt annat som påverkar.

Leverans

Vårt första kundlöfte är 100% kvalitet i montage och elinstallation. Här finns inget utrymme för fel – så enkelt är det.

w

Kom igång

En gång kund alltid kund. Vi hjälper dig med allt pappersarbete kring bidragsansökningar, elavtal etc och ger all support du behöver när du behöver den